Specialister i ekstrudering

  • OM PRIMO DANMARK

    Primo er Danmarks førende leverandør og udvikler af løsninger i ekstruderet plast.

    Kontakt os
OM PRIMO DANMARK

Udvikling af kundespecifikke, ekstruderede plastløsninger

Primo Danmark er en virksomhed i Inter Primo gruppen, der har hovedsæde i København og kunder i Europa, Amerika og Asien. Produktionen af plast finder sted på 12 lokationer i 8 lande, og koncernen beskæftiger omkring 1.000 medarbejdere.

Primo blev grundlagt i 1959, og vi har gennem alle årene specialiseret os i ekstrudering af profiler i plast til at løse vores kunders behov. Primo Danmark er det ældste selskab i koncernen og beskæftiger ca. 150 medarbejdere.

Kontakt os

Plastprofiler til mange forskellige brancher

Vi udvikler unikke løsninger i plast for og sammen med vores kunder i brancher og industrier, vi har indgående kendskab til.

Primo Danmark har arbejdet med ekstrudering af plastprofiler i mere end 60 år. Vi leverer hårde og bløde profiler til mange forskelligartede forretningsområder såsom energi, vinduer og døre, transport, køl og frys, belysning, byggeri og mange andre små og store brancher og erhverv.

Få mere at vide om vores produkt

Specialløsninger

Vores udviklingsteams, egne værksteder og specialafdelinger er garanten for en smidig proces. Vi sætter det rigtige hold og udvikler unikke plastløsninger med kundens behov til design, kvalitet, time-to-market og dokumentation i fokus. 

In-House værktøjsafdeling

Primos kompetencecenter med teknikere og specialister inden for design, konstruktion, værktøjsfremstilling og ekstrudering sikrer høj sikkerhed og kvalitet i processen - og i det færdige produkt.

Mere om Primo

Vi støtter genbrug af plast

PRIMO er et af P'erne i WUPPI - den danske ordning for genbrug af hård PVC

Du kan læse mere om genbrugsordningen på www.wuppi.dk eller i WUPPIs profilbrochure herunde.

WUPPI's profilbrochure:

Download WUPPI's profilbrochure her
Kontakt os

VIL DU VIDE MERE OM VORES SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER?

Kontakt os

Dit for- og efternavn

Dine virksomhedsoplysninger

Dit professionelle telefonnummer

Dine beskeder, spørgsmål, kommentarer